Waarom kiest u voor Elite Guards Security?

Elite Guards

Event Security

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een privé feest, een promotie-evenement of iets anders dat u in de maak hebt, om evenementen tot succes te laten verlopen zijn er aantal factoren die van belang zijn.

 

Een onderdeel daarvan is beveiliging. Ons focus ligt om iedereen die deel uitmaakt van het event zo maximaal mogelijk een gevoel te garanderen van veiligheid en genot.

 

Dit doen we door persoonlijke planning en aanpak voor elke locatie. Voor meer info neemt u vrijblijvend contact met ons op.

events security 2
Elite Guards voor uw EventSecurity

Alert

Elite Guards is uw waakzaam professional in het beveiligen van uw zakelijke en particulieren eigendommen.

Dienstverlenend

De beveiligers van Elite Guards hebben een gastvrije en service vriendelijke oriëntatie jegens uw consumenten.

Preventie

Tevens is Elite Guards uw betrouwbare professional inzake preventief beveiligen en repressief optreden conform uw beleid.

event 1

Elite Guards

Crowd Control

Taken van beveiligers zijn afhankelijk van de organisatie waarvoor ze werkzaam zijn. Een belangrijke element in event security is crowdmanagement, het onder controle houden van menigten.

Evenementenorganisatoren en locatiemanagers vertrouwen op bewakers om een gevoel van orde en veiligheid te behouden op evenementen waar mensenmassa’s samenkomen.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een privé feest, een promotie-evenement of iets anders dat u in de maak hebt, om evenementen tot succes te laten verlopen zijn er aantal factoren die van belang zijn. Een onderdeel daarvan is beveiliging.

Ons focus ligt om iedereen die deel uitmaakt van het event zo maximaal mogelijk een gevoel te garanderen van veiligheid en genot.

Dit doen we door persoonlijke planning en aanpak voor elke locatie.
Voor meer info neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Elite Guards

Horeca Security

Onze gastheren/vrouwen kunnen worden ingezet op tal van locaties zoals bars, vip en lounge party’s, casino’s, hotels, restaurants, sportevenementen of concerten.

De taak van een gastheer/vrouw is om bezoekers te ontvangen, veiligheid te waarborgen, de wettelijke leeftijd en drinkleeftijd te controleren, om de toegang voor dronken personen te weigeren en om te gaan met agressief gedrag of niet-naleving van wettelijke of vestigingsregels en ongevallenpreventie.

Zo hebben de beveiligers van Elite Guards een professionele uitstraling dat conform uw beleid  en huisregels is.

Voor verdere info of boekingen kunt u contact met ons opnemen.

cafe
Toegangscontrole

Elite Guards

Toegangs Controle

Toegangscontrole is te onderscheiden in verschillende categorieën. Dit kan uitgevoerd worden met behulp van elektronische hulpmiddelen, zoals een scan, magnetische kaart en zo zijn er tal van andere mogelijkheden. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt in ‘high risc objects’.

Ook bestaat er mogelijkheid een fysieke toegangscontrole uit te voeren. Hier kan je denken aan het plaatsen van barrières, geautomatiseerde anti terreurpalen wat je vaak ziet in grote/drukke steden maar ook aan water gevulde plastic barrières wat je op bouw en evenemententerrein tegenkomt.

Een van aspecten van een toegangscontrole bij evenementen die aan orde komen zijn controle op geldige entreebewijzen, controle op voorwerpen die de veiligheid van het evenement negatief kunnen beïnvloeden, controle op juiste kleding voorschriften, en of controle van de identiteit en leeftijd. Onze eventbeveiligers beschikken over jaren aan kennis en ervaring, tevens zorgen we voor een persoonlijke aanpak, afgestemd op uw wensen en uw budget.

BEZOEK ONS
Elite Guards heet u welkom voor het bespreken en uitwerken van uw concept. Om u zo goed mogelijk te kunnen ontvangen dient u van te voren een afspraak te maken.
TELEFOONNUMMER

+31 626 582 018

EMAIL ADRES

info@eliteguards.nl
planning@eliteguards.nl

ADRES KANTOOR

Kerkplein 1, 6075 HA Herkenbosch (NL)

OP KANTOOR

Maandag-Vrijdag 9:00-17:00
Zaterdag 10:00-13:00

VOLG ONS
OF STUUR ONS EEN EMAIL